Zoeken naar iemand die hier ook van houdt

Uw zoekactie voor iemand die hier ook van houdt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Michel 52 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Leuke Friend With Benefits gezocht van het vrouwelijke geslacht!
Ben jij een fijne FWB. Getrouwd of vrijgezel maakt niet uit. Net zoals leeftijd en lichaamstype. Passie staat bij jou hoog in het vaandel, Je bent openminded en je houdt van knuffelen en zoenen. Ik ben een gehuwde, verzorgde man van 90kg en ben 1m75 groot. Aarschot-Leuven of daar in de buurt. Je hebt de mogelijkheid om je overdag vrij te maken. Hopelijk tot gauw!  
gisteren
Pieter 56 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Viriele man zoekt volslanke FWB
Goed bewaarde viriele vijftiger houdt van dames met een maatje meer om lekker te verwennen, in de watten te leggen en eindeloos te sexen. Hou je ook van massages? Dan moet je heel zeker het avontuur aangaan!  
Philip 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge boy wil betast worden
Deze jonge man houdt er van om betast te worden over zijn hele lichaam. Van kop tot teen. Van piemel tot kont. Je mag me aftrekken, pijpen of mijn maagdelijk kontje vingeren. Ik blijf passief liggen terwijl jij proeft van mij. 37, 1m70, 95kg, 12cm en overal behaard. Ik kan niet ontvangen.  
sim 59 jaar Antwerpen - Bornem
Minares
Deze goeduitziende man wel geh zoekt discreet een vaste sex vriendin minares die ook nog van veel sex houdt wordt jij graag hard verwend of ben jij dominant laat ietshoren van je discreet en hygiëne aub geen gefake foto sturen altijd foto terug discreet ook vrouwen met maatje meer  
Tom 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Samen ontspannen en genieten...?
Hey jij daar, baal je ook door dat miezerige weerk. Denk je terug aan die zalig warme zonnestralen van de voorbije dagen? Voel je ook die heerlijke lentekriebels en ben je ook into wat (ont)spanning? Ben je een leuke vrouw die openstaat voor een online kennismaking met een niet onknappe, respectvolle veertiger? Hou je van een man die jouw genot en jouw verlangens voorop stelt? Stuur dan zeker een berichtje en laat ons kennismaken. Ben je een vrouw die houdt van (ont)spanning, dan ben jij wie ik zoek. Jouw uitstraling en positiviteit vind ik belangrijk. Ikzelf ben hoger opgeleid, groot van gestalte, normaal gebouwd. Een foto kan zeker na eerste kennismaking. Stuur gerust een berichtje en dan zien we wel waartoe het kan leiden. Oh ja, respect, vertrouwen en discretie vind ik heel belangrijk. Jij ook? Zachte xxx van mij al, Tom  
Roger 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Heb je zin om mee te gaan ?
Beste ben jij een toffe ruimdenkende vrouw die van sex houdt en zaterdag 25 mei zin hebt om met mij naar de Eroxx te gaan. Het is voor koppels en ik ben alleen ! Ik ben een man van 50 en kan je komen oppikken en terug thuis brengen . Het is ‘s avonds en er is eten voorzien ! Heb je interesse en vragen laat dan een berichtje ! Gr  
Jan 61 jaar Antwerpen - Mechelen
bevredigende contacten
Zoek vrouw voor bevredigende contacten Ik ben een man met humor, van 176cm, 99kg, fiets graag, cultureel artistieke interesses. Zoek vrouw voor gezellige intieme momenten. Niet voor een relatie. Graag vrouw die van erotiek houdt. Massage, sauna, of gewoon iets gaan drinken, … Ik ben meestal vrij op weekdagen. Bericht met foto is foto terug. Wensen of ideetjes, dingetjes om te doen welkom. Gewoon wat chatten kan ook.  

bevredigende contacten
Threesm 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
2 mannen zoeken leuke dame voor spannende trio
Wij zijn 2 deftige dertigers. Verzorgd, fit en discreet. We zouden het leuk vinden om een toffe dame te vinden, vrij van schaamte, die net zoals ons ervan houdt even alles los te gooien en te genieten. Wij zijn vrij dominant maar altijd zeer respectvol. Jouw leeftijd is van geen tel, wel graag deftig en fit zoals wij. Liefst regio Antwerpen en omstreken. Wij zoeken een locatie en verzekeren absolute discretie.  
pieter 50 jaar Antwerpen - Kontich
Gratis sensuele massage
Hey daar, ben jij een meisje/dame die verlangt naar een heerlijke, sensuele en gratis massage? Ik sta klaar om je wensen te vervullen. Mijn passie ligt in het geven van ontspannende, sensuele massages, van top tot teen. Jouw wensen en genot staan bij mij altijd op de eerste plaats, en ik beloof dat er niets zal gebeuren wat jij niet wilt. Jij houdt ten allen tijde de touwtjes in handen. Ik vind mijn voldoening in het geven van de massages zelf. Het is zalig te voelen hoe jij geniet en hoe jou lichaam zich laat meevoeren onder mijn handen. Lijkt deze opwindende ervaring iets voor jou? Weet je, ik ben vast van plan het beste van mezelf te geven! We delen een moment, waar je nog een hele tijd van zal nagenieten. Aarzel niet om me een berichtje te sturen. Dan voelen we of er een klik is en of we ons comfortabel voelen om af te spreken. Als gebonden "jonge" man van 50 jaar, met een hogere opleiding, hecht ik veel waarde aan een goed gesprek, discretie en hygiene. Tot snel ?  
pieter 50 jaar Antwerpen - Kontich
Gratis sensuele massage
Hey daar, ben jij een meisje/dame die verlangt naar een heerlijke, sensuele en gratis massage? Ik sta klaar om je wensen te vervullen. Mijn passie ligt in het geven van ontspannende, sensuele massages, van top tot teen. Jouw wensen en genot staan bij mij altijd op de eerste plaats, en ik beloof dat er niets zal gebeuren wat jij niet wilt. Jij houdt ten allen tijde de touwtjes in handen. Ik vind mijn voldoening in het geven van de massages zelf. Het is zalig te voelen hoe jij geniet en hoe jou lichaam zich laat meevoeren onder mijn handen. Lijkt deze opwindende ervaring iets voor jou? Weet je, ik ben vast van plan het beste van mezelf te geven! We delen een moment, waar je nog een hele tijd van zal nagenieten. Aarzel niet om me een berichtje te sturen. Dan voelen we of er een klik is en of we ons comfortabel voelen om af te spreken. Als gebonden "jonge" man van 50 jaar, met een hogere opleiding, hecht ik veel waarde aan een goed gesprek, discretie en hygiene  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10